Marketing Online

Noul IVECO S-Way: Consum diminuat cu 4% prin reproiectarea cabinei camionului! (P)

Reducerea consumului de combustibil este azi un obiectiv îndeplinit pentru proiectanții de la Iveco. Noile modele de camionete au azi elemente de design ale cabinei care contribuie activ la un consum de combustibil mai mic cu 4%. Modelele Iveco S-Way sunt admirate pentru eficiență și fiabilitate, iar acum și pentru economia de combustibil atât de dorită pe trasee lungi.

Cabina nou proiectată a vehiculelor fabricate de Iveco este concepută pentru a eficientiza fiecare deplasare. Tehnologia de ultimă oră, conectivitatea instantanee și confortul de invidiat fac din aceste modele de camionete niște soluții de transport foarte căutate de multe companii.

Viața la bordul noilor Iveco Daily este mai ușoară, iar performanțele acestor vehicule le aduc pe primele locuri în ce privește eficiența în deplasare.

Proiectată cu atenție la detalii, cabina acestui camion este mult mai spațioasă, îmbinând inovația tehnologică și detaliile legate de confortul sporit. Iveco S-Way este un exemplu de conectivitate, oferind o legătură strânsă între șofer și evenimentele de pe traseu. Managementul flotei este mai ușor de gestionat, grație canalului de comunicare cu șoferii de pe autovehiculele Iveco, dar și cu specialiștii care asigură asistența tehnică în orice situație.
Cabina este construită modern, ergonomic, cu eficiență aerodinamică, pentru a reduce consumul de combustibil al autovehiculului cu până la 4%. Reproiectată și regândită atent pentru a obține beneficii maxime, această cabină a noului Iveco S Way oferă cel mai mic cost total de proprietate, iar economia de combustibil este evidentă.

Construcția cabinei este realizată folosind multiple inovații, iar exteriorul este proiectat pentru a reduce rezistența la avansare și implicit consumul de combustibil. Acoperișul cabinei se integrează cu succes în zona din față a autocamionului. Grilajul central este prevăzut cu colțuri largi și are aripioare laterale. Bara de protecție are un design nou și inovativ, cu deflectoare integrate. Pragurile laterale au extensii din cauciuc , farurile cu LED ajută la o vizibilitate sporită iar ușile au design nou și optimizat.

Scopul noului design pentru cabina șoferului este confortul. Nivelul superior de calitate al cabinei este completat de gradul de confort sporit. Nici o călătorie lungă nu mai este dificilă atunci când spațiul în care șofezi este optimizat și sigur.

Oglinzile retrovizoare largi și ferestrele laterale îmbunătățite oferă o vizibilitate mai bună, iar manevrele de parcare și cele din spații înguste sunt sprijinite cu succes. Condițiile de șofat sunt mult mai bune la volanul noului model Iveco S Way, datorită unei cabine reproiectate pentru confort.

​Spațiul alocat conducătorului auto este mult mai larg, există multiple spații de depozitare, cu o ergonomie special gândită în detaliu. Zona de relaxare și dormit este confortabilă, comodă, funcțională. Șoferul beneficiază de un scaun reglabil pe înălțime, reglabil ca distanță de la volan. Forma ergonomică a volanului este plată, oferind mai mult spațiu pentru un șofat confortabil.

Comenzile sunt la îndemână iar funcționalitatea noii cabine asigură un confort deosebit. Consola centrală și bordul sunt reconfigurate, iar eficiența este demonstrată. Cheia electronică și butonul start/stop sunt poziționate simplu pe tabloul de bord în zona DNR. Digitalizarea comenzilor și integrarea lor în noul sistem infotainment înseamnă un plus de suport în conducere. Navigația e mai facilă, radioul și hărțile digitale contribuie la o orientare mult mai ușoară pe trasee necunoscute, economisind timp în traseu.

Zonele de stocare din cabină au fost reconfigurate pentru a economisi spațiu prețios. Fiecare detaliu este important, confortul este principalul scop. Stocarea celor necesare e mult mai simplă, iar conectivitatea este asigurată de încărcătoarele USB și conectoarele plasate ergonomic.

Spațiul de relaxare și odihnă este mai larg, acoperișul permite o înălțime de 2.15 m, la centrul cabinei. Sistemele de climatizare sunt gândite pentru a oferi o atmosferă cât mai agreabilă în timpul mersului sau staționării, iar economia de combustibil este evidentă.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *