prognoze

Prognoză meteo 2 aprilie 2017- și mai cald

 

context sinoptic

România rămâne și mâine sub influența unui câmp de presiune ridicată, care va ține departe de noi orice fronturi.

Screenshot_212

temperaturi

Noaptea care urmează aduce temperaturi minime de la –1 spre 3, 4 grade în zonele montane, respect 7 – 9, 11 grade pentru restul regiunilor țării. Maximele de mâine confirmă încălzirea așteptată, astfel că vom avea temperaturi de la 11 – 13, 15 grade în zonele montane, 14 – 16, 17 grade în zona Dobrogei, respectiv 18 – 20 grade pentru restul regiunilor. În zona Banatului se pot atinge chiar și 22 – 23 de grade, caracterizând o vreme deosebit de caldă pentru această perioadă.

nebulozitate

Nici urmă de nori aducători de precipitații pe cerul României mâine.

ceață

Condiții de ceață vor fi pe parcursul nopții pe arii restrânse din Muntenia și Oltenia. Aceasta se va risipi destul de repede, însă.

precipitații

Ploile lipsesc din peisaj și pe parcursul zilei de mâine, oferindu-ne astfel șansa unei duminici numai bună de petrecut în aer liber.

vânt

Vântul nu va pune foarte multe probleme mâine, urmând să sufle mai mult slab, dar, pe zona Moldovei, mai ales după orele prânzului, vom avea intensificări ce vor aduce rafale și de 30 – 35 de km/h

concluzii

Scenariul zilei de mâine nu diferă foarte mult de cel al primei zile de aprilie. Vom avea temperaturi în creștere, lipsă precipitații și un soare care să bucure pe tot parcursul zilei.

[youtube https://www.youtube.com/watch?v=ne44sZ4GDRo]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *