prognoze

Prognoză meteo 1 aprilie 2017 – fără păcăleli, o zi perfectă de primăvară

CONTEXT SINOPTIC

La nivelul țării noastre, pe parcursul zilei de mâine vom avea parte de un câmp de presiune înaltă, ce va aduce o vreme stabilă și fără fenomene deosebite.

TEMPERATURI

Minimele nopții vor pleca de la valori de 1 – 3 grade în zonele montane, respectiv 5 – 7,8 grade pentru restul regiunilor țării. Prima zi a lunii aprilie ne aduce un regim termic mai mult decât plăcut, cu maxime de 11 – 13, 14 grade în zonele montane, respectiv 17 – 19, 20 de grade pentru restul regiunilor țării.

Screenshot_54

NEBULOZITATE

Nebulozitatea joasă va fi o prezență discretă spre inexistentă mâine. Doar după amiază, prin zona Orientalilor și a Carpaților de Curbură, iar seara un pic și pe Meridionali, vom avea parte și de ceva nebulozitate.

CEAȚĂ

Ceața nu va fi un fenomen care să ne pună probleme pe parcursul zilei de mâine.

PRECIPITAȚII:

Ploile nu ne vor face o păcăleală mâine și să vină neanunțate. Va fi o zi în care soarele va străluci nestingherit.

VÂNT

Vântul va sufla slab până la moderat pe tot parcursul intervalului de prognoză, doar seara, pe sud-vestul Banatului urmând să prindă un pic mai multă forță, cu rafale ce se pot duce și pe 40 – 45 de km/h.

CONCLUZII

Se anunță o primă zi de aprilie perfectă din punct de vedere meteo, cu temperaturi extrem de plăcute, cu un cer senin, pe care Soarele va străluci în voie și cu un vânt care va adia liniștit. Un început perfect pentru a doua lună de primăvară.

[youtube https://www.youtube.com/watch?v=ET5r2Pkx5ok]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *