prognoze

Prognoză meteo 26 noiembrie – tot calm. tot vreme bună

 

context sinoptic

– La nivelul țării noastre rămâne și mâine influența unui câmp de presiune înaltă.La nivel de fronturi avem o dezintegrare a celor două (cald și rece) aflate la nordul țării noastre.

Screenshot_187

temperaturi

– Noaptea care urmează nu aduce schimbări la nivelul temperaturilor, urmând să avem tot valori negative la nivelul zonelor montane (de la –6 spre –1 grad), 0 – 2, 3 grade pentru restul țării, din nou cu Banatul și Crișana vârfuri de lance cu ale lor 4 – 6 grade. Maximele pleacă de la valori de 3-5 grade în zonele montane, 7 – 9 grade pentru Oltenia, Muntenia, Dobrogea, Moldova, Transilvania și Maramureș. Maximele zilei se vor atinge tot în Banat și Crișana, 11 – 13 grade.

nebulozitate

– Pe timpul nopții nebulozitatea joasă se va manifesta mai ales pe nordul Crișanei, Maramureșului și al Moldovei, iar dimineața și pe sudul Moldovei și nordul Transilvaniei. În restul intervalului de prognoză vom avea parte de un cer senin.

ceață

– O nouă zi în care ceața va fi prezentă în mare parte din țară, pe tot parcursul zilei și cu vizibilitate din nou redusă chiar și sub 200 și 50 de metri.

precipitații

– Nicio șansă de precipitații mâine.

vânt

– Ziua de mâine aduce vânt slab în mare parte din țară, cu ceva adieri mai susținute pe sud și est.

zăpadă

– Mâine nu apar modificări la nivelul stratului de zăpadă din țara noastră doar zonele înalte din Meridionali având parte de el.

concluzii

– Se anunță o zi liniștită, fără probleme majore, exceptând ceața care încă nu se dă dusă.

[youtube https://www.youtube.com/watch?v=8T-jumqEVWg]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *