prognoze

Prognoză meteo 25 noiembrie – vreme frumoasă

 

context sinoptic

– Ziua de mâine nu aduce schimbări majore, ca și context sinoptic. Rămânem pe un câmp de presiune ridicată, în timp ce la granița de nord avem linie de front rece ce se va despărți apoi în două, frontul rece depărtându-se de noi, în timp ce un front cald rămâne la granița de nord-vest.

temperaturi

– Urmează o noapte rece, cu temperaturi de la –7, –9 grade în zonele montane înalte, –1 spre 1, 3 grade în Moldova, Transilvania, Maramureș, Oltenia, Muntenia și Dobrogea. Valori de 4-6 grade se vor atinge în Banat și Crișana. Maximele de mâine vor avea valori de 7 – 9, 10 grade în cea mai mare parte a țării, cu excepția Banatului și Crișanei, unde se vor atinge chiar și 13 – 15 grade.

Screenshot_181

nebulozitate

– Nebulozitatea joasă va fi prezentă pe parcursul zilei de mâine doar prin nordul Maramureșului, Crișanei și al Moldovei, restul țării urmând să aibă parte de un cer senin.

ceață

– Ceața rămâne unul din fenomenele problematice și pentru ziua de mâine, fiind prezentă pe arii extinse din țară, în unele locuri pe tot parcursul zilei,reducând vizibilitatea chiar și sub 200 și 50 de metri.

precipitații

– Ziua de mâine nu aduce în prim plan șanse de precipitații.

vânt

– Nici vântul nu va pune probleme mâine, urmând să sufle doar slab pe tot intervalul de prognoză, la nivelul întregii țări.

zăpadă

– Puțină zăpadă mai găsim doar pe zonele înalte din Meridionali, dar în câteva zile lucrurile se vor schimba.

concluzii

– O zi liniștită meteo, cu vreme plăcută.

[youtube https://www.youtube.com/watch?v=l2k1Y6VnQGU]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *