personale

1 an de Prognoze Meteo

Prietenii mei îmi știu de mulți ani nebunia pentru meteorologie, pentru prognoze. Nu degeaba ajunsesem să mi se spună la muncă „Romica Jurcă„. Anul trecut, pe 17 iunie, am decis să duc această pasiune la alt nivel. Și așa a apărut blogul acesta, căruia i-am atașat și un cont de Facebook și unul de Twitter.

image

A trecut un an și pot să spun că sunt foarte mândru de cum crește proiectul. Câteva date statistice care vorbesc de la sine:

Blog:

– 276 de articole publicate, 13.053 vizualizări, 8409 vizitatori. Cea mai populară zi este sâmbătă, iar cea mai populară oră este 18.

Facebook:

– Pagina de Facebook a depășit chiar ieri pragul de 500 de likeuri (506). Cu un engagement de peste 50% și un reach de câteva mii de persoane, merge pe drumul pe care a fost gândită, aceea de pagină etalon pentru cei interesați de meteorologie.

Twitter:

– Are și el 229 de urmăritori. Încă mai poate crește frumos.

Ce urmează?

Până la următoarea aniversare 3 sunt direcțiile principale pe care e gândit acest proiect: continuarea creșterii interacțiunii pe blog, Facebook și Twitter, o aplicație personalizată pentru Iphone și Android, cu prognoze meteo cu adevărat detaliate și, poate cel mai îndrăzneț proiect, realizarea unui parteneriat oficial cu Administrația Națională de Meteorologie.

Până atunci, vă mulțumesc din suflet că ați fost alături de mine și sper că nu v-am dezamăgit așteptările.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *