prognoze

Prognoză meteo 16 aprilie 2016 – zi liniștită de primăvară

TEMPERATURI:

– Noaptea care urmează vine cu temperaturi scăzute față de ce am fost obișnuiți în ultimele săptămâni. Vom avea valori ușor negative pe zonele montane înalte din Meridionali (-1 grad). În celelalte zone montane nu vom avea temperaturi mai mari de 2-3 grade, în timp ce în Moldova, Muntenia, Dobrogea, Oltenia, Transilvania și Banat minimele se vor situa la valori de 7 – 9, izolat 10 grade. Maramureșul și Crișana vor beneficia de cele mai ridicate valori, de 11 – 12 grade. Maximele vor fi de la 8 – 10 grade în masivele nordice ale Orientalilor, 13 – 15 grade în celelalte zone montane, 18 – 20 de grade în Transilvania și Maramureș, respectiv 21 – 23, 24 de grade în Moldova, Oltenia, Muntenia, Dobrogea, Banat și Crișana.

image

image

NEBULOZITATE:

– Mâine vom avea o zi cu cer senin în toată țara, puținii nori care și-ar putea face apariția mai ales prin nord urmând să fie doar de decor.

image

CEAȚĂ:

– O zi fără ceață la nivelul țării noastre.

image

PRECIPITAȚII:

– Ploile iau și ele o pauză, cel puțin pentru scurt timp.

image

VÂNT:

– Vântul va mai avea ceva intensificări pe zona de vest, la începutul intervalului de prognoză, iar după amiaza și pe sudul Moldovei, dar viteza nu va trece de un 30 – 35 km/h.

image

CONCLUZII:

– O zi absolut liniștită, de primăvară autentică.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *