prognoze

Prognoză meteo 05 aprilie 2016 – vară mult prea devreme

TEMPERATURI:

– Urmează o noapte cu temperaturi plăcute la nivelul întregii țări. Vom avea de la 4-6 grade în zonele montane până la 7-9, 10 grade în Moldova, Muntenia, Dobrogea, Oltenia, Transilvania și Maramureș. Cele mai ridicate valori ale nopții le vom avea pe Banat și Crișana, unde se vor atinge 11 – 12 grade. Maximele de mâine confirmă trendul de încălzire care se va păstra pentru toată săptămâna și care va caracteriza niște anomalii termice istorice. Cu excepția zonelor montane, unde vom avea între 17 – 19 grade, pentru restul țării vom vorbi numai de maxime între 22 – 24 de grade, iar pe vestul extrem al Banatului chiar mai ridicate de 24 de grade.

image

image

NEBULOZITATE:

– Și ziua de mâine va fi una cu mult soare, cer senin și doar câțiva nori decorativi, pe ici, pe colo.

image

CEAȚĂ:

– Vom avea parte de ceva ceață slabă, pe arii extinse din Muntenia și sudul Moldovei, dar aceasta se va dispersa destul de repede, până la răsăritul soarelui.

image

PRECIPITAȚII:

– Nici mâine nu aduce noutăți din punct de vedere al precipitațiilor. O nouă zi fără ele.

image

VÂNT:

– Mai ales după orele prânzului, pe zona vestică,în Banat și Crișana, vântul poate prinde un pic de putere, iar intensificările să se ducă spre un 35 – 40 km/h.

image

CONCLUZII:

– O nouă zi cu temperaturi și vreme mai degrabă de sfârșit de iunie și început de iulie, nu de aprilie. Iar acesta nu este decât începutul.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *