prognoze

Prognoză meteo 08 februarie 2016 – vânt pe Moldova

TEMPERATURI:

– Minimele nopții care urmează vor pleca de la –2, –3 grade în masivele nordice ale Orientalilor, –1, –2 grade în celelalte masive montane, în Moldova, Muntenia, Transilvania, Muntenia, parte din Dobrogea și Oltenia. În Maramureș, Banat, Crișana, Apuseni, sudul Olteniei și cea mai mare parte a Dobrogei, temperaturile vor fi pozitive, de la 1, 2 grade, până spre 3-4 grade. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 1-2 grade în nordul Orientalilor, 3-5 grade în celelalte masive montane, dar și Moldova și zona Subcarpaților. În Muntenia, Transilvania, Maramureș, Oltenia, Dobrogea, vom avea maxime de până la 7-9 grade. Cele mai mari valori ale zilei le vom atinge pe Banat și Crișana, cu maxime de 10 – 12 grade.

image

image

NEBULOZITATE:

– Ziua de mâine va aduce un cer mai mult senin pe tot parcursul ei, doar cu ceva nori joși, răzleți, pe estul țării, mai ales spre orele dimineții.

image

CEAȚĂ:

– Sunt ceva șanse de ceață slabă, până spre orele dimineții, pe arii restrânse din sudul țării și din zona Moldovei.

image

PRECIPITAȚII:

– Și ziua de mâine va fi una lipsită de precipitații la nivelul întregii țări.

image

VÂNT:

– Pe tot parcursul intervalului de prognoză, vântul va prezenta intensifică pe toată zona Moldovei dar și pe Banat. Vârful intensificările va fi atins la orele prânzului, când rafalele pot ajunge și la 45 – 50 km/h.

image

ZĂPADĂ:

– Încet dar sigur, zilele care urmează, cel puțin până la jumătatea săptămânii, zăpada se pregătește să părăsească și ultima redută, masivele nordice ale Orientalilor.

image

CONCLUZII:

– O zi fără fenomene meteo deosebite, doar cu ceva vânt pe Moldova și Banat.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *