prognoze

Prognoză meteo 07 februarie 2016 – zi calmă

TEMPERATURI:

– Minimele nopții care urmează vor fi negative la nivelul întregii țări, cu excepția Banatului și Crișanei, care vor avea minime puțin peste 0 grade, spre 1 grad. În masivele înalte din Orientali și de Curbură, vom avea minime în jurul a –6, –8 grade, în timp ce în restul zonelor montane, Moldova, Oltenia, Muntenia, Dobrogea, Transilvania și Maramureș se vor atinge –1 spre –3 grade. Temperaturile maxime vor pleca de la –1, 0 grade în nordul Orientalilor, 1-3 grade în restul masivelor montane. Moldova va avea 3-5 grade, Maramureș și Transilvania vor avea temperaturi de 4-6 grade, valori care se vor atinge și pe zona Subcarpaților. Muntenia și Oltenia vor avea temperaturi în jurul a 7-8 grade, în timp ce maximele zilei vor fi atinse pe Banat și Crișana, unde vom avea chiar și 10 –12 grade.

image

image

NEBULOZITATE:

– Începem noaptea cu nori joși doar pe zona Crișanei și Maramureșului, dar și aici cerul se va însenina destul de repede, astfel că despre ziua de mâine putem spune că va fi una cu cer mai mult senin.

image

CEAȚĂ:

– Pentru mâine, ceața nu va fi decât un fenomen izolat, mai ales pe timpul nopții, în zonele joase din sud.

image

PRECIPITAȚII:

– Ziua de mâine va fi lipsită de precipitații.

image

VÂNT:

– Începând cu orele dimineții și până spre seară, vântul va prezenta intensificări mai ales pe Moldova, cu rafale ce se pot apropria de 40 km/h.

image

ZĂPADĂ:

– Din nou stratul de zăpadă pierde teren și se refugiază în zona masivelor nordice ale Orientalilor.

image

CONCLUZII:

– O zi fără fenomene meteo deosebite, doar cu ceva vânt pe Moldova.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *