prognoze

Prognoză meteo 07 noiembrie 2015 – apar ploi izolate

TEMPERATURI

: – minimele nopții care urmează vor pleca de la valori negative în zonele montane, și de –2 grade (Orientali, zona de sud vest a Apusenilor. În Moldova, Transilvania, Maramureș, estul Crișanei și Banatului, vom avea valori minime aproape de pragul de îngheț, de la 0 la 2 grade. În dealurile Subcarpatice vom avea minime de 2- 4 grade., la fel ca și în vestul Banatului. Cele mai ridicate valori nocturne le vom regăsi pe Oltenia, Muntenia și Dobrogea, de la 5 la 7 grade. Temperaturile maxime vor pleca de la valori de 5 grade în zonele montane înalte, 7-9 grade în celelalte masive montane, 9 – 10 grade estul Moldovei. 11 – 13 grade se vor atinge pe arii extinse din Moldova, Maramureș, Transilvania, Banat, Crișana, Dobrogea și sud estul țării. 14 – 15 grade vom avea mai ales pe sudul țării. Cele mai ridicate valori ale zilei de mâine le vom regăsi pe zona Olteniei, 15 – 17 grade.

image

image

NEBULOZITATE

:- mai ales la orele serii, plafon de nori joși vom avea pe Moldova, nord-vest și tot vestul țării. Norii medii vor acoperi, pe lângă zonele menționate mai sus și Transilvania și Meridionalii. În ceea ce privește norii plafonul de nori înalți, aceștia se vor regăsi pe tot parcursul zilei și cam pe tot cerul țării.

image

image

PRECIPITAȚII

: – există ceva șanse ca mâine după amiază, în nordul extrem al Bucovinei să avem parte de ceva ploi, slabe cantitativ și ca durată.

image

VÂNT

: – vântul va fi slab spre foarte slab pe parcursul zilei de mâine.

image

ZĂPADĂ

: – și pe parcursul zilei de mâine ne vom bucura în continuare de culorile toamnei și nu de albul iernii.

image

CONCLUZII:

– o zi cu ceva mai multă nebulozitate, chiar și niște ploi izolate și cu temperaturi mai mici comparativ cu zilele precedente, dar în continuare plăcută.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *