prognoze

Prognoză meteo 05 noiembrie 2015 – nimic nou pe frontul meteo

TEMPERATURI

: – temperaturile minime vor avea următoarele valori: cele mai mici temperaturi vor fi pe zona montană, unde vor fi și minime negative de până la –2, –3 grade. Transilvania, Maramureș, mare parte din Banat, vom avea valori apropiate de pragul de îngheț, de la 0 spre maxim 2 grade. În vestul extrem al Banatului vom avea valori de 4 – 5 grade. Cele mai ridicate minime le vom regăsi pe Moldova, Oltenia, Muntenia și Dobrogea, locuri unde temperaturile se vor apropia de 6 – 8 grade. Și ziua de mâine va păstra caracteristicile unei zile mai calde decât normalul perioadei, cu valori de temperatură ce vor pleca de la 12 – 13 grade în Banat, Crișana, nordul Moldovei și al Orientalilor, 14 – 16 grade în Transilvania, sudul Moldovei, Transilvania, urmând ca în sudul țării și Dobrogea să atingem maxime chiar și de 17 – 19 grade, valori normale pentru septembrie,

image

image

NEBULOZITATE

:- și în cazul nebulozității se păstrează același scenariu ca în zilele trecute, doar plafonul de nori înalți urmând să fie prezent deasupra teritoriului României, mai ales pe partea de vest, iar spre orele serii și pe zona Moldovei și sudul țării.

image

PRECIPITAȚII

:- o nouă zi fără precipitații.

image

VÂNT

: – vântul nu ne va deranja deloc pe tot parcursul zilei de mâine

image

ZĂPADĂ

: – rămânem cu iarna doar în visele noastre, cel puțin pentru încă 2 săptămâni

image

CONCLUZII

: – vremea nu ne oferă prea mari surprize de la o zi la alta în această perioadă. Doar ceața poate pune ceva probleme diminețile.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *