prognoze

Prognoză meteo 03 noiembrie 2015 – mai cald decât normalul perioadei

TEMPERATURI:

– temperaturile minime vor avea următoarele valori: zona Orientalilor, de la –1 până la –7, –8. Moldova, 2-5 grade. Maramureș și Transilvania, valori de 0 – 1 grad. Apusenii vor avea și ei temperaturi negative, de până la –2, –3 grade. Banatul și Crișana vor avea valori nocturne de 3 până la 5 grade. În zona Meridionalilor și a Subcarpaților vom avea o noapte mai caldă decât în celelalte zone montane,cu valori ce pot urca 2 –3 grade în zonele înalte și 4 grade în zona subcarpatică. Muntenia, Oltenia și Dobrogea vor avea minime de la 4, 5 grade până la 7-8 grade. Maximele de mâine vor fi mai ridicate ca în ziua precedentă, caracterizând o vreme mai caldă decât normalul. La nivelul întregii țări vom avea temperaturi maxime de la 14 până la 17 grade.

image

image

NEBULOZITATE:

– nivelul de nebulozitate cu nori joși va fi zero, la fel ca si in cazul norilor medii. În schimb, plafonul de nori de la 5 la 13 km (etajul superior) va fi consistent pe tot parcursul zilei, doar spre seară urmând să se elibereze în zona Dobrogei.

image

PRECIPITAȚII:

– nu vom avea precipitații la nivelul României pe parcursul zilei de mâine.

image

VÂNT:

– pe parcursul dimineții și a prânzului, vom avea ceva intensificări ale vântului pe zona Moldovei și Dobrogei, dar acestea vor fi de scurtă durată.

image

ZĂPADĂ:

– deși acum pare atât de departe, se pare că primii fulgi de nea nu vor mai întârzia mult.

image

CONCLUZII:

– o zi liniștită și frumoasă de noiembrie, mai caldă decât normalul perioadei.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *