prognoze

Prognoză meteo 2 noiembrie 2015 – temperaturi plăcute, mai puțin soare

TEMPERATURI:

– minimele nopții vor pleca de la valori negative în interiorul arcului carpatic, zona Apusenilor, dar și pe partea de sud vest, zone în care temperaturile vor ajunge și la –2, –4 grade. În Moldova vom avea valori de 2-4 grade, în zona Subcarpaților, 0-2 grade, iar în Muntenia, Banat, Crișana, Maramureș și Dobrogea se vor atinge 3-5 grade. Maximele, în schimb, vor caracteriza o vreme plăcută pentru data din calendar, cu valori de temperatură apropiate la nivelul întregii țări, temperaturi ce vor pleca de la 13, 14 grade și vor atinge maxim 16, 17 grade, mai ales în zona Moldovei, zona de Curbură și vestul Olteniei.

image

image

NEBULOZITATE:

– la începutul nopții, nebulozitatea va fi prezentă pe Moldova, Maramureș Apuseni și Crișana, cu grade de acoperire de până la 25% – 50%. Odată cu orele dimineții, plafonul de nori va acoperi toată țara, astfel că pentru mâine soarele va fi destul de zgârcit la vedere.

image

PRECIPITAȚII:

– nici mâine nu vor avea șansa unor precipitații la nivelul țării. Începem noiembrie așa cum am lăsat ultima decadă a lui octombrie: secetos

image

VÂNT:

– intensificări răzlețe, dar nu mai mari de 28 –30 km/h vor mai fi pe parcursul zilei de mâine în sudul țării și pe litoral.

image

ZĂPADĂ:

– zăpadă este absentă pe mare parte din Europa, nici România nu face excepție.

image

CONCLUZII:

– a doua zi a lui noiembrie vine cu o vreme plăcută ca temperaturi, cu ceva mai puțin soare însă.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *