prognoze

Prognoză meteo 24 octombrie 2015 – zi superbă de toamnă

TEMPERATURI:

– vom avea o noapte în care, din nou, în zonele montane și în depresiuni, temperaturile se vor apropia de pragul de îngheț, ba chiar vor ajunge și spre valori de –1, –2 grade. Frig va fi și în Transilvania, cu doar 3 – 5 grade, Maramureș, cu doar 2 – 3 grade. În zona Subcarpaților, minimele se vor opri la valori de 4 –5 grade. În Moldova, Muntenia, Oltenia Banat și Crișana, temperaturile minime vor oscila între valori de la 7 spre 9, izolat 10 grade. Maximele vor pleca de la valori de 6 – 8 grade în zonele montane, 11 – 13 grade în Transilvania, Moldova, Maramureș. Cele mai ridicate valori ale zilei le vom avea în Oltenia, Muntenia, Banat și Crișana, cu temperaturi de 14 – 16 grade.

image

image

PRECIPITAȚII:

– ploile vor lipsi mâine din peisajul meteo de la noi.

image

NEBULOZITATE:

– soarele se va vedea destul de mult pe parcursul zilei de mâine, nebulozitatea va fi prezentă pe partea de est, sud-est, dar la un nivel de maxim 50%.

image

VÂNT;

– începând cu orele dimineții, vântul va prinde putere pe partea de est și sud=est a țării, dar acestea vor fi de scurtă durată, la orele amiezii și serii urmând să avem un vânt calm.

image

ZĂPADĂ:

– nicio șansă de fenomene specifice iernii pentru ziua de mâine.

image

CONCLUZII:

– pentru mâine putem vorbi, fără probleme, despre o zi superbă de toamnă.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *