prognoze

Prognoză meteo 22 octombrie – temperaturile scad, ploile vin pe sud

TEMPERATURI:

– pentru noaptea care urmează. temperaturile minime vor continua să scadă, astfel că nu vom avea valori mai mari de 7 – 9 grade, în Moldova, dealurile Subcarpatice, mare parte din Muntenia, Dobrogea. În zonele montane vom avea valori de temperatură negative, spre –2 grade. Frig va fi și î Transilvania și Maramureș, locuri unde temperaturile nu vor trece de 2- 3 grade. Și temperaturile maxime sunt în cădere față de zilele precedente, cu valori de: 12 – 13 grade în Moldova, 10 – 11 grade în Muntenia, Transilvania și Maramureș. Cel mai cald va fi în banat, Crișana și Dobrogea, cu maxime de 13 – 15 grade.

image

image

PRECIPITAȚII:

– în prima parte a zilei, ploi slabe vor fi pe sudul extrem. Spre orele după amiezii vom avea ploi pe toată partea sudică și Dobrogea, zonă în care ploile pot fi un pic mai importante.

image

NEBULOZITATE:

– pe parcursul zilei de mâine, doar cei din nordul și vestul țării vor avea un cer variabil, în restul țării nebulozitatea urmând să fie accentuată.

image

VÂNT:

– intensificări slabe ale vântului, de până în 30 km / h vor fi mai ales în primele ore ale zilei, mai ales pe partea de sud a țării și în Dobrogea. Spre seară, acestea vor mai fi de interes doar pe zona Dobrogei.

image

ZĂPADĂ:

– încă mai avem de așteptat pentru a putea vorbi de o nouă manifestare consistentă a fenomenelor de iarnă. Cu toate acestea, unele modele meteo dau ceva șansă unor ninsori slabe pe Meridionali, la peste 1800 m.

image

CONCLUZII:

– ziua de mâine se anunță mohorâtă pe partea de sud a țării, unde soarele ne va lipsi, dar ploile vor uda un pic zona. Și temperaturile sunt în scădere.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *