prognoze

Prognoză meteo 15 octombrie – zi cu soare, căldură și un pic de vânt

TEMPERATURI:

– Continuând scenariul din nopțile precedente, și noaptea care urmează va fi una rece. În zonele montane temperaturile nu vor urca mai mult de 2-3 grade, iar în zona Orientalilor poate chiar coborî ușor sub 0 grade. În restul țării, minimele se vor situa la valori cuprinse între 3 grade (nordul Moldovei) și 7 – 9 grade în Muntenia, Oltenia, Dobrogea, Maramureș și Transilvania. Banatul și Crișana vor avea cele mai ridicate minime, de 11 grade. Maximele de mâine, mai ridicate decât în ziua precedentă, vor avea valorile: 8 – 10 grade în zonele montane; 11 – 13 grade în Moldova; 13- 15 grade ]n zona Subcarpaților. Valorile cele mai ridicate le vom regăsi în sudul Munteniei, 17 – 18 grade, valori ce vor fi atinse și în Dobrogea, dar dar Banatul, Crișana și Transilvania, locuri unde vom avea maxime și de 20 – 22 de grade, izolat 23.

image

image

PRECIPITAȚII:

– pe parcursul nopții care urmează, ploile vor fi prezente mai ales pe partea de vest, nord – vest a țării. Abia la finalul zilei de mâine, prin sud-vestul țării, ploi slabe își vor mai face apariția, dar în cantități foarte mici.

image

VÂNT:

– mai ales la orele amiezii și serii, vântul va prezenta intensificări, putând ajunge, la rafală, și la valori de 45 – 50 km/h

image

ZĂPADĂ:

– nu există pentru ziua de mâine șanse de a vedea vreun fulg de nea.

image

CONCLUZII:

– ziua de mâine va fi una cu adevărat frumoasă, cu temperaturi plăcute, fără ploi, doar vântul putând fi un motiv de supărare.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *