personale

Timpul va fi…probabil

După ceva luni de când tot cochetez cu ideea de a face acest blog, iată că îi dau drumul în lumea cea mare. De ce un blog despre vreme, prognoze meteo și tot ceea ce ține de meteorologie? Pentru că este o pasiune a mea, una încă de pe vremea liceului și care mi-a adus și porecla de Romica Jurcă a fiecărui job pe unde am lucrat, căci eu eram cel care își ținea colegii la curent cu tot ceea ce va să se petreacă din punct de vedere meteo.

10491988_10207011013582514_7835033857113328526_n

Trăim vremuri foarte interesante din punct de vedere meteorologic. Și ar fi bine ca să știm mereu la ce să ne așteptăm din acest punct de vedere. Fie că suntem doar noi și vrem să știm dacă să ne luăm umbrela cu noi, fie că avem un business și am vrea să știm cât de mult ne va afecta o severitate a vremii.

Cam asta își propune să facă acest blog. Prognoze meteo zilnice, cât mai detaliate. Analize a tot ceea ce s-a întâmplat deosebit. Să vă țină la curent cu toate avertizările, prognozele pe termen mediu și sezonier. Să vă aducă alături oameni la fel de pasionat de meteorologie, prin interviuri, prin guest-posturi. Vă aștept cu drag să fiți și voi parte a acestui proiect, prin poze, prin filmulețe, prin orice credeți voi că a reprezentat un eveniment meteo demn de consemnat.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *